Tip,tip,tip



Gå bestämt:
Börja ta bestämda steg
. Ha ett syfte med det målet du är på väg till. Är du på väg till stan exempelvis så ta dig inte dit på ett sätt för att transportera dig själv dit bara, utan ta dig dit med ett syfte. Du vet vad du ska göra.

 

Bra hållning:
Stå rakt, håll huvudet i höjd med horisonten och håll ögonkontakt. Så fort du börjar öva på detta så kommer det att påbörja en positiv spiral. Det ena kommer leda till det andra.

 

Tacksamhet:
Bästa botemedlet mot detta är att börja visa tacksamhet för den du är, vad du har och har åstadkommit. Omringa dig med listor på saker du har gjort, påminn dig själv om dina talanger och grymma färdigheter, påminn dig själv om hur bra dina relationer är och positiva, härliga, energiska, gosiga minnen.

 

Sätt dig längst fram:
Genom att bestämma dig för att sitta längst fram bryter du mönstret av denna irrationella rädsla och bygger upp ditt självförtroende.

 

Personlig reklam:
Det kanske bästa sättet att boosta ditt självförtroende på är att gå på seminarier med motiverande coacher/talare. Skapa en motiverande och inspirerande text om dig själv. En text som nämner dina bästa sidor och dina mål i livet. Som en liten reklamsnutt om dig själv på 30-60 sekunder som du drar för dig själv varje dag framför spegeln.

 

Tre stycken beslut som kan göra stora verk för dig är:

Dina beslut om vad du koncentrerar dig på

Dina beslut om vad saker och ting har för betydelse för dig

Dina beslut om vad du ska göra för att uppnå det du eftersträvar



Kommentarer
Postat av: maja

härligt att du inte lägger ner den helt:)

2010-03-20 @ 00:42:02
Postat av: Anonym

det är nmgt fel med din blogg. den ligger för mkt åt vänster så man ser bara halva inläggen! kram, autumnpromises.blogg.se



2010-03-25 @ 13:37:50
Postat av: micaela

inte när man har stort fönster då är det som det ska, men annars ser det konstigt ut men jag vet inte hur jag ska fixa det. Stör det mycket??

2010-03-25 @ 16:52:02
URL: http://ifubelieveucanflyhigh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0